INTEGRITET

Kan slitesterke stålplater bøyes?

Kan slitesterke stålplater bøyes?

På grunn av materialets spesielle egenskaper er den slitesterke stålplaten relativt vanskelig å bearbeide.Men ved å ta i bruk passende prosesseringsteknologi, kan den slitesterke stålplaten bøyes for å oppfylle designkravene.
(For å lære mer om virkningen av spesifikke stålprodukter, for eksempelSlitasjebestandige stålplatefabrikker, kan du gjerne kontakte oss)
Følgende er noen vanlige metoder for å bøye og bearbeide slitesterke stålplater:
1. Bruke kaldbøyningsbehandling
Ved å plassere den slitesterke stålplaten i kaldbøyemaskinen for kaldbøyebehandling, unngås deformasjon og kvalitetstap av stålplaten forårsaket av bearbeiding ved høy temperatur.
(Hvis du vil vite mer om bransjenyhetene påEngros slitasjebestandig stålplate, du kan kontakte oss når som helst)
2. Bruk av varmbøyningsbehandling
For deler som krever høy bøyningsgrad, kan metoden for varmbøyning også brukes, det vil si at den slitesterke stålplaten forvarmes til en viss temperatur og deretter bøyes.Denne metoden krever oppmerksomhet til kontrollen av temperaturen på materialet for å unngå kvalitetsproblemer med materialet.
(Hvis du ønsker å få prisen på spesifikke stålprodukter, for eksempelOEM Ar360 Slitebestandig stålplate, du kan kontakte oss for tilbud når som helst)
3. Velg passende bøyeradius
Hardheten til slitesterkt stål er høyere enn for andre metaller.Ved bøying bør en passende radius og trykk velges for å unngå materielle skader.

OEM Ar360 Slitebestandig stålplate
4. Jevn oppvarming
Ved bøying av tykkere slitesterke stålplater er det også nødvendig å bruke en jevn oppvarmingsmetode for å varme opp stålplatene jevnt, for å oppnå en god bøyeeffekt.
Alt i alt kan slitesterke stålplater bøyes og bearbeides for å møte modelleringskravene til ulike ingeniørbygg.Men for å sikre kvaliteten på den bøyde stålplaten, er det nødvendig å velge en passende prosesseringsteknologi og ta hensyn til ulike detaljer i prosessprosessen.


Innleggstid: Jun-01-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss